+32 499 51 18 63 info@ouros.eu

Allerlei werken bij/aan windmolenbladen

Windmolens & Bladen

Alle werken worden uitgevoerd door getrainde en gecertifieerde blade engineers die ervaring hebben met verschillende soorten turbines. Na de werken ontvangt u een gedetailleerd rapport over de werken aan uw windturbine.

Mogelijke activiteiten:

  • Herstellen van verfschade
  • Roest repareren
  • Aanbrengen van stickers/logo’s
  • Aanbrengen van serrations
  • Installeren van camera’s/sensoren

 

Ouros
Inspectie blade
Drone inspectie
Inspectie
Externe instpectie

Externe werken

Dankzij onze uitgebreide vloot van hoogwerkers op vrachtwagen kunnen wij werken uitvoeren op windmolens tot een Hub-hoogte van 100m. Na aankomst op de site zijn onze machines snel operationeel. Met een hoogwerker bevindt de technieker zich vlakbij het blad. Op die manier kan hij makkelijk allerlei werken uitvoeren aan de bladen of windturbine zelf. 

Interne inspectie blade

Interne werken

Wij hebben binnen Ouros eveneens een team opgeleid voor het uitvoeren van interne werken. Dit geeft u niet alleen de mogelijkheid om de staat van uw windmolenbladen aan de buitenkant in kaart te brengen maar ook om binnenin de staat van uw windmolenbladen te verbeteren.

Team Experts

Al vanaf het begin van het bestaan van Ouros hebben onze getrainde teams met hoogwerkers en sky climbers veel ervaring om alle werken efficiënt en vlot uit te voeren en dit op verschillende soorten turbines.

Werken aan blade