Reiniging

Reiniging

Een van de eerste services, die Ouros verzorgde, was het reinigen van windmolenbladen en -torens. Later kwam hier ook het herstellen van verfbeschadigingen (bv. roest) aan de torens bij.

Of het nu gaat over vervuilde windmolenbladen veroorzaakt door luchtvervuiling, insecten die zich op het blad afzetten, olie/vet of andere zaken, vervuilde bladen zorgen voor een verstoring van de luchtstroom rond het blad en daardoor ook een verlies aan rendement van uw turbine.

Olielekkages in de Hub zorgen vaak voor sterk vervuilde windmolentorens. Dit zorgt niet dadelijk voor een verlies van rendement van uw turbine maar kan wel een milieuprobleem veroorzaken. Vandaar dat het reinigen en opruimen van deze vervuiling niet over het hoofd gezien mag worden.

Cleaning windmolen
Tower cleaning
Reiniging
Reiniging

Hoe gaan we te werk?

Onze teams gebruiken voor het reinigen van uw turbine biologisch verantwoorde producten en het verwijderen van de vervuiling gebeurt manueel. Slechts occasioneel zullen wij voor het verwijderen van de verontreiniging gebruik maken van hoge drukreiniging.

Reiniging