+32 499 51 18 63 info@ouros.eu

Verhuur

Verhuur service platform

SERVICE PLATFORM

Sinds 2019 beschikt Ouros ook over service platformen van het type WP Systems Terra 1. Dankzij dit service platform kan u werkzaamheden verrichten aan windmolens tot een hoogte van 150m.

Deze platformen zijn volledig afsluitbaar en beschikken over interne verwarming en verlichting. Dit geeft u de mogelijkheid om ook bij regenachtige en winterse omstandigheden uw herstellingen op een veilige en correcte manier uit te voeren.

Hierdoor hoeft u herstellingen niet tot de zomer uit te stellen maar kan u ook in de winter geplande en/of ongeplande herstellingen uitvoeren, wat het rendement van uw turbine alleen maar ten goede komt.

Hoogwerker op vrachtwagen

Hoogwerkers

Vooral in de zomer maakt de verhuur van hoogwerkers een belangrijk deel van het werk uit binnen Ouros.

Ouros werkt hiervoor samen met Maes Hoogwerkers, deel van de familiale Groep Maes. Dankzij de uitgebreide vloot van hoogwerkers (één van de grootste in Europa) beschikken wij steeds over de juiste hoogwerker om u toegang te verlenen tot uw windmolenblad of -toren.

Vanaf een hoogte van 15m tot een hoogte van 103m en alles daartussen kunnen bij ons gehuurd worden voor een korte of langere periode. Al onze machinisten beschikken over de nodige certificaten en worden ook voortdurend bijgeschoold om u veilig op de gewenste hoogte te brengen.