Inspectie van windmolenbladen

Windmolens & Bladen inspecteren

Alle inspecties worden uitgevoerd door getrainde en gecertifieerde blade engineers die ervaring hebben met verschillende soorten turbines. Na de inspectie ontvangt u een gedetailleerd rapport over de toestand van de bladen van uw windturbine.

 

Ouros
Inspectie blade
Drone inspectie
Inspectie
Externe instpectie

Externe inspectie

Dankzij onze uitgebreide vloot van hoogwerkers op vrachtwagen kunnen wij inspecties uitvoeren op windmolens tot een Hub-hoogte van 100m. Na aankomst op de site zijn onze machines snel operationeel. Met een hoogwerker bevindt de technieker zich vlakbij het blad. Op die manier kan hij zowel visueel als manueel (tapping) de grootte en de impact van de schade op het blad tot in detail vaststellen.

Interne inspectie blade

Interne inspectie

Wij hebben binnen Ouros eveneens een team opgeleid voor het uitvoeren van interne bladinspecties. Dit geeft u niet alleen de mogelijkheid om de staat van uw windmolenbladen aan de buitenkant in kaart te brengen maar ook om binnenin de staat van uw windmolenbladen te bepalen /schetsen.

Team Experts

Al vanaf het begin van het bestaan van Ouros hebben onze getrainde teams bladinspecties uitgevoerd met hoogwerkers en dit op verschillende soorten turbines.

Werken aan blade